Magyarázkodás
Több, mint egyéves fotózás után elmondhatom, hogy gépem birtoklása alaposan megváltoztatta életemet, kapcsolataimat. Talán valahol már leírtam, hihetetlen felfedezésekre képes az ember, ha rögzíthető látványokat keresve néz körül az akár ezerszer látott környezetében. Ezeket a felfedezéseket a képek rögzítik, rögzíthetik, és mások számára is élménnyé válhat. Az élményközvetítés révén több emberrel kerültem kapcsolatba, néha meglepő találkozásokkal, párbeszédekkel, élőben vagy az internet közvetítésével.
Van viszont egy másik, nagyon komoly változás. Amikor nem képeket találok a gépemmel ólálkodva, hanem történeteket. Nem képekben elmesélhető történetre, mesére gondolok, vagy fotósorozatra, hanem szavakba foglalt -- vagy ténylegesen, párbeszédben megismert -- történetre. Lehet, hogy készültek fotók is, de ebben az esetben számomra a leírható megismerés fontosabb, mint a kép.
Kérem, hogy így olvassák az erről az oldalról elérhető történeteket. (Tulajdonképpen "A fotózás alapszabálya" oldal a prototípusa ennek a kategóriának.) Előfordul, hogy egy képet is odabiggyesztek a történet elejére, vagy végére, de ez tényleg csak illusztráció, bizonyítási szándékkal, hogy tényleg. Ha úgy érzik, hogy zavaró, akár le is vehetem.
 
Újra  
A fotózás alapszabálya  
Felszínek  
Hátterek  
Találkozások  
Események  
Történetek  
Mesterségem címere  
Virágoskert  
Töredékek  
Hírek  
Taizé  
Együtt  
Csavargó  
Ima  
Üzenet    
Panoráma    
     
     
  Hangulatjelentés  
  Kétszer is  
  Keserűség  
  Rokon  
  Alkony a hídon  
  Nem akarok  
  Napkerék  
 
Utolsó módosítás:
2012. január 14.
Levél a honlap tulajdonosának
Levél a honlap szerkesztőjének