Magyarázkodás
Intenzívvé váló fotózásomnak köszönhetően már nem csak véletlenül bukkanok különböző események látványába, hanem ismerőseim szólnak, hogy itt vagy ott történik valami. A készült képeket -- megfelelő szűrés, válogatás, esetleg feldolgozás után -- az internet egy eldugott sarkában tettem közzé, mert már néhány tucatnyi kép küldése e-mailban gyakran okoz bonyodalmat. Az esemény beszámolójának címét viszont könnyű közzétenni.
Mostanra jutottam el oda, hogy ezen beszámolók egyikét-másikát nagyobb nyilvánosság előtt is be lehet mutatni. Teszem ezt azért is, mert gyakran megállítanak: "és a képeket hol lehet megnézni?"
Például itt. Alant látható a tartalomjegyzék, és a képekre, illetve címekre kattintva kinyílik egy új oldal, amely eseményenként változó stílusban, formában készült.
Itt felvetődik egy probléma, amelyre a "Találkozások" oldalon is hivatkoztam. Jog szerint ezeket a képeket úgy tehetném közzé, hogy a fotókon szereplőktől hozzájárulásukat kell kérnem. Ezt nem áll módomban maradéktalanul megtenni, bár igyekszem a beszámoló próbaoldalát ismerőseimmel, barátaimmal vagy az érintettekkel tesztelni. Kedvező válasz, jóváhagyás után történik a beszámoló bekapcsolása erre az oldalra. Még így is előfordulhat, hogy valakit nem előnyös oldaláról mutattam meg, vagy egyszerűen nem kívánnak ebben a gyűjteményben szerepelni. Ebben az esetben kérem, írjanak nekem a képhivatkozás megadásával, és azonnal eltávolítom a kritikus fotót.
 
Újra  
A fotózás alapszabálya  
Felszínek  
Hátterek  
Találkozások  
Események  
Történetek  
Mesterségem címere  
Virágoskert  
Töredékek  
Hírek  
Taizé  
Együtt  
Csavargó  
Ima  
Üzenet  
Panoráma  
   
   
Az Orfűi Kézműves Egyesület jubileumi kiállításának megnyitója
Orfű, 2008. május 3.
 
Utcaszínház
Kisharsány, 2008. augusztus 9.
 
Az Ében Fafúvós Együttes koncertje
Pécs, 2008. november 9.
 
Mozgástanulmányok
A Pesti Magyar Színiakadémia I. éveseinek előadása a POSzT-on

Pécs, 2010. június 4.
 
Árvízi jelentés
Baja, 2010. június 9.
 
 
Utolsó módosítás:
2010. júniuus 9.
Levél a honlap tulajdonosának
Levél a honlap szerkesztőjének